Kammerjunkere med det hele
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
Æltet dej:
Mel og de tørre ingredienser sigtes sammen. Sukker og vanilje tilsættes. Kold, fast smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes ensartet og blank. Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i diameter og lægges på plader (kagerne flyder ikke ud så de kan stilles ret tæt). Bages let gyldne 10 minutter ved 200 grader C i forvarmet varmluftsovn. Bollerne flækkes og tørres ca. 8 minutter ved 200 grader C varmluft. Kammerjunkerne afkøles helt og kan gemmes i kagedåser. |
|
Opskriften er vist 1113 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne