Peters biksemad
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler i mindre tern.
Vend dem i olie med salt og peber. Brun dem i en bradepande i ovn ved 165- 175 gr. varmluft. Vend ofte. Brun kødet i en gryde. Krydder med salt og peber. Når kødet er brunet, sættes det til side. Løg steges på panden i meget lidt fedtstof. Når løg er blevet klare, tilsættes rødbeder og drueagurk. Varm godt igennem. Når kartofler er gyldenbrune, vendes kød og de stegte grøntsager i. Serveres med spejlæg og rugbrødsskiver. Tips: Fryseportion 2 pers = 550 gr. |
|
Opskriften er vist 1871 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne