Mikkels Gode Rosinboller
Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Mikkel A Indsendt : Red : |
|
|
Bland ½ pose tørgær i melet og put det i røreskålen. tilsæt det Lunken vand (30-35C), æg, hvedemel, sukker og salt og rør det godt sammen.
Hæld dejen ud på et melet bord og ælt det bløde smør ind i dejen til det er helt integreret og tilsæt rosiner. Put det tilbage i skålen og put et vådt viskestykker over og lad det hæve en times tid. Form dejen til en lang pølse og vej op i 95-100g boller. Tril dem til boller og lirk dem op ved at folde en side ind mod midten og så forsætte rundt indtil du får en god fast bolle med en masse lag. Put bollerne på en bageplade med god plads imellem, put det våde viske stykke over dem igen og lad dem efterhæve til de er ca dobbelt størrelse, ca 1-2 timer. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem ved 220 grader i 10-12 minutter ved varmluft. |
|
Opskriften er vist 1294 gange,
og udskrevet 20 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne