Mikkels Gode Boller
Fryseegnet : Ikke Fryseegnet Indsendt af : Mikkel A Indsendt : Red : |
|
|
Varm Mælken op til ca 30-35C
Bland Tørgæren i melet Put Mel/Gær i Røreskål sammen med mælk, sukker, salt, Olie og et æg og rør det godt sammen bare giv det noget tid så det når at få opbygget et godt glutennetværk. hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt det færdig. Dejen skal nogenlunde let slippe fingrene men stadig være noget klisteret. Put dejen tilbage i skålen og put et vådt viskestykke over og lad det stå at hæve en times tid. Tag dejen ud af skålen og rul det til en god pølse og vej dejen op i 95-100 Grams boller. tril dem til boller og lirk dem op ved at folde en side ind til midten og så forsætte hele vejen rundt til du får en god fast bolle med mange lag i. Sæt dem på en plade med god plads imellem dem og put igen et vådt viskestykke over dem og lad dem efterhæve en times tid. fjern viskestykket og pensl bollerne med sammepisket æg og bag dem ved 225 grader varmluft midt i ovnen i 10-12 minutter |
|
Opskriften er vist 1023 gange,
og udskrevet 21 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne