Mikkels Gode Boller

Mikkels Gode Boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Boller

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke Fryseegnet

Indsendt af : Mikkel A

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 PoseTørgær
3 dl.Minimælk
6 tsk.Sukker
1 tsk.Salt
0.5 dl.Solsikkeolie
2 Æg
600 g.Hvedemel
 
Opskrift:
Varm Mælken op til ca 30-35C
Bland Tørgæren i melet
Put Mel/Gær i Røreskål sammen med mælk, sukker, salt, Olie og et æg og rør det godt sammen bare giv det noget tid så det når at få opbygget et godt glutennetværk. hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt det færdig. Dejen skal nogenlunde let slippe fingrene men stadig være noget klisteret. Put dejen tilbage i skålen og put et vådt viskestykke over og lad det stå at hæve en times tid.

Tag dejen ud af skålen og rul det til en god pølse og vej dejen op i 95-100 Grams boller. tril dem til boller og lirk dem op ved at folde en side ind til midten og så forsætte hele vejen rundt til du får en god fast bolle med mange lag i. Sæt dem på en plade med god plads imellem dem og put igen et vådt viskestykke over dem og lad dem efterhæve en times tid. fjern viskestykket og pensl bollerne med sammepisket æg og bag dem ved 225 grader varmluft midt i ovnen i 10-12 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 1017 gange,
og udskrevet 21 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu