Blommer I Madeira (Souza)
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Fryseegnet : Helt bestemt Indsendt af : Ole Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave blomme kompot fyldet. Skær blommerne ud I mindre tern med en skarp kniv. Hæld blommetern, portvin og resten, men ikke dej og chokolade og lad det simre på lavt blus i ca. 50 min. eller til kompoten har samme konsistens som mormors syltetøj.
Imens det simrer husk at forvarme ovnen på 185 grader varmluft eller 210 grader I alm. ovn. Opdel dejen i 4 lige store stk. og placer en fjerdedel af kompoten I midten af den udrullede dej. Fold derefter dejen så den dækker kompoten. Bag ved 180 grader varmluft eller 200 grader I alm. ovn. I 14-18 min. eller til de er lækre og gylden brune. Smelt chokoladen, og put det på kagerne efter de er kølet lidt ned. Nyd kagerne med familien eller forkæl dig selv. |
|
Opskriften er vist 1671 gange,
og udskrevet 31 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne