Spaghetti carbonara 08

Spaghetti carbonara 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.pancetta (i tern eller skiver) eller bacon
4 æg
4 æggeblommer
100 g.revet pecorino
100 g.revet parmesan
500 g.tørret spaghetti
 salt
 friskkværnet peber
Opskrift:
Steg panchettaen sprød på panden, tag den op og sæt den til side, men gem fedtet i panden.

Pisk æg og æggeblommer sammen med de to slags revet ost, og kværn godt med peber i.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Når den er al dente hældes vandet fra, lad lidt vand - ca. 2 dl - være tilbage.

Vend pastaen med det afsmeltede fedt på panden, kom hurtigt æggene ved, og bland som en gal. Spæd med lidt af kogevandet til saucen bliver cremet. Server øjeblikkelig med lidt ekstra revet parmesan og friskkværnet peber over.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 2662 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu