Spaghetti carbonara 08
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Steg panchettaen sprød på panden, tag den op og sæt den til side, men gem fedtet i panden.
Pisk æg og æggeblommer sammen med de to slags revet ost, og kværn godt med peber i. Kog pastaen i rigeligt saltet vand. Når den er al dente hældes vandet fra, lad lidt vand - ca. 2 dl - være tilbage. Vend pastaen med det afsmeltede fedt på panden, kom hurtigt æggene ved, og bland som en gal. Spæd med lidt af kogevandet til saucen bliver cremet. Server øjeblikkelig med lidt ekstra revet parmesan og friskkværnet peber over. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 2662 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne