Æblesorbet
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Kom æblejuiven op i en lav form og stil den i fryseren. Lad den stå i fryseren ca 30 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum. Du skal kunne vende op og ned på skålen, uden at æggehviderne løber ud. Rør sukkeret i æggehviderne.
Bland æggehviderne i den halvfrosne æblejuice. Lad det hele stå i fryseren i yderligere 1-2 timer.
Anret sorbeten i kolde portionsglas og servér den straks.
Det går lettest, hvis du bruger en ske, som du dypper i varmt vand ind imellem.
|
|
Opskriften er vist 22924 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2010-09-29 17:47:15 Fin opskrift - Husk dog at isen skal røres igen efter den er frossen. Ellers ligger juice og æg i to dele. Brug evt. æblemost ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne