Rimet laks med citron og dild

Rimet laks med citron og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Daddyone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Lakseside med skind og uden ben
1 Citronsaft og -skal
 Frisk finklippet dild eller tørrede dildspidser
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Laksesiden fryses 24 timer, og optøes.

Laksen drysses med peber og 1 spsk salt. Du kan tilsætte lidt mere salt, hvis du vil have en mere fast konsistens i det færdige resultat.
Revet skal fra en øko citron drysses over sammen med saften fra citronen.
Frisk, fintklippet dild, eller tørrede dildspidser drysses over fisken. Du skal ikke spare på dilden.
Fisken pakkes ind i tætsiddende køkkenfilm, og lægges derefter i en plasticpose, der lukkes tæt.
Posen lægges i en plastbakke eller andet, der kan fange evt. saft, og sættes i køleskabet.
Posen med fisken skal nu stå i køleskabet mindst 24 timer. Posen vendes et par gange eller 3 undervejs.

Når tiden er gået, tages fisken ud, og overskydende krydderier tørres væk. Skylles let om nødvendigt.
Skær tynde skiver, og server til en dejlig frokost.
Kan også skæres i små blokke, og anvendes i en forret.





karakterer:
Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu