Rimet laks med citron og dild
Indsendt af : Daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Laksesiden fryses 24 timer, og optøes.
Laksen drysses med peber og 1 spsk salt. Du kan tilsætte lidt mere salt, hvis du vil have en mere fast konsistens i det færdige resultat. Revet skal fra en øko citron drysses over sammen med saften fra citronen. Frisk, fintklippet dild, eller tørrede dildspidser drysses over fisken. Du skal ikke spare på dilden. Fisken pakkes ind i tætsiddende køkkenfilm, og lægges derefter i en plasticpose, der lukkes tæt. Posen lægges i en plastbakke eller andet, der kan fange evt. saft, og sættes i køleskabet. Posen med fisken skal nu stå i køleskabet mindst 24 timer. Posen vendes et par gange eller 3 undervejs. Når tiden er gået, tages fisken ud, og overskydende krydderier tørres væk. Skylles let om nødvendigt. Skær tynde skiver, og server til en dejlig frokost. Kan også skæres i små blokke, og anvendes i en forret. |
|
Opskriften er vist 3221 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne