Nem Hollandaisesauce
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Kom hvidvin og fiskebouillon i en lille gryde.
Varm op til kogepunkt og tilsæt så revet citronskal. Lad koge 5 min. Si suppen og kom den tilbage i gryden. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Varm op til kogepunk og smag til med citronsaft. Kog lidt ind hvis saucen ønskes lidt tykkere eller jævn med maizenamel. |
|
Opskriften er vist 1614 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne