Nem kantarelsauce

Nem kantarelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Peter Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.frisk kantarel eller 20 gr. tørret(tørret kantarel lægges i blød i vand min. 1 time)
50 g.finthakket skalotteløg
2.5 dl.piskefløde
5 dl.kraftig oksebouillon
0.5 citron, saft heraf
 Salt
 peber
Opskrift:
Rens svampe og hak groft.
Svits svampe i lidt smør sammen med løg.
Tilsæt fløde og bouillon.
Smag til med citronsaft salt og peber.
Kog ind hvis saucen ønskes mere cremet.





karakterer:
Opskriften er vist 1916 gange,
og udskrevet 24 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu