Nem kantarelsauce
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampe og hak groft.
Svits svampe i lidt smør sammen med løg. Tilsæt fløde og bouillon. Smag til med citronsaft salt og peber. Kog ind hvis saucen ønskes mere cremet. |
|
Opskriften er vist 1916 gange,
og udskrevet 24 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne