Fiskefilet med vinsauce
Indsendt af : JP Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl filetter og dup dem fri for vand.
Smelt smør og pensel filetterne med smørret. Drys med salt, peber, persille og revet skal af citron. Rul filetter sammen fra den spidse ende og læg i et smurt ovnfast fad. Hæld fiskebouillon og hvidvin ved. Dæk fadet med alufolie(blank side mod fisken. Sættes i 200 gr. forvarmet ovn i 30 min. Hæld lagen fra fisken og tilsæt saften fra 1 halv citron samt kaffefløden. 25 gr. smør eller margarine smeltes i en gryde og bages sammen med melet. Tilsæt lagen fra fisken under omrøring, og lade koge godt igennem i 5 min. Hæld saucen tilbage til fiskefileterne og garner med rejer. Serveres med små kartofler enten kogte eller tilberedt i ovn. |
|
Opskriften er vist 1155 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne