Banan/pekan cupcakes
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel og bagepulver i en skål.
Bland salt, sukker og pekannødder i melet. Smelt smørret. Mos bananerne. Pisk ægget. Bland bananer, mælk, smør og æg i en anden skål. Vend banan blandingen forsigtig rundt i mel blandingen. Hæld i cupcake forme og bag i en forvarmet 190 grader ovn (almindelig ovn) i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 700 gange,
og udskrevet 22 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne