5:2 Torskerognsguf
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Torskerognen kommes i en skål, og røres let, så det løsner sig lidt. Løgene hakkes og peberfrugten skæres i meget små tern, og kommes i. De resterende ingredienser tilsættes og det hele røres sammen og smages til.
Kan serveres som frokostmåltid med en portion salat, eller som pålæg til brød. |
|
Opskriften er vist 1769 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne