5:2 Torskerognsguf

5:2 Torskerognsguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.torskerogn
50 g.forårsløg, salatløg eller rødløg
3 spsk.Cremefraiche
1 spsk.kapers
1 spsk.citronsaft
0.5 rød peber
Opskrift:
Torskerognen kommes i en skål, og røres let, så det løsner sig lidt. Løgene hakkes og peberfrugten skæres i meget små tern, og kommes i. De resterende ingredienser tilsættes og det hele røres sammen og smages til.
Kan serveres som frokostmåltid med en portion salat, eller som pålæg til brød.





karakterer:
Opskriften er vist 1769 gange,
og udskrevet 44 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu