5:2 Lynstegt rødkål med æble og tranebær
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Snit rødkålen fint, skær rødløg i ringe, æblet i tynde både og hak mandlerne groft.
varm olien på en stor pande, og svits mandlerne. Tilsæt rødløg, og lade det svitse kort. Herefter tilsættes rødkål, balsamicoeddiken og honningen, og æbler mens det hele vendes ofte. Krydr med salt og peber, og lad det stege på jævn varme ca. 5 minutter, mens det vendes ofte. Tilsæt tranebær inden servering. |
|
Opskriften er vist 981 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne