Hyldeblomst- og stikkelsbærsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : Red : |
|
|
Stikkelbærrene koges til mos ved svag varme. Sukker og hyldeblomster
kommes i, og det hele bringes i kog igen. Lad det koge ind, til det har
den ønskede konsistens. Tag blomsterne op, og hæld syltetøjet på glas.
|
|
Opskriften er vist 24076 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer dan christensen - 2014-06-21 14:33:56 syns det lyder voldsomt med hen halv liter vand og så koger man det senere ind. mon ikke der menes en halv dl? Therese - 2010-06-27 11:19:45 Jeg fryser da bare hyldeblomsterne når de er modne og så er de helt perfekte til syltetøjen. rita jensen - 2008-06-29 18:18:35 Jeg har idag plukket både hyldebær og stikkelsbær. Knapt modne. Resultatet er Mummmmmmm Doris - 2008-06-23 13:58:04 ikke stikkelskompost, men kompot mary - 2008-06-14 13:33:42 kan man fryse hyldeblomsterne ned til stikkelbærrene er modne. ligesom man fryse persille og kommer det direkte i sin mad Helle Danielsen - 2007-06-08 10:59:10 Nej, de er ikke modne samtidigt, men man sagtens lave det af umodne stikkelsbær. Det samger dejligt. Stikkelsbærkompost laver man jo også af umodne bær. USK - 2007-06-07 11:18:03 Jeg synes det må være oplagt at bruge frosne stikkelsbær. Opskriften lyder lækker den vil jeg prøve. Men jeg vil nok bruge marmelit også. IBC - 2005-01-01 01:01:01 nej, men jeg forestiller mig man kan bruge hyldeblomstsaft i stedet for? anonym - 2005-01-01 01:01:01 ??? Er stikkelsbær og hyldeblomster modne samtidigt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne