5:2 Gulerodskage
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
mel. Bland de våde ingredienser i en skål. Blend alle tørre ingredienser til en fin mel, og bland dem i den våde masse. Rør eller blend til massen er ensartet.
Riv gulerødderne groft, og bland dem i dejen. Hæld dejen i en springform, og bag på 200 grader varmluft i 20-25 minutter. Når kagen er kold blandes alle ingredienserne til ostecremen, og smøres på kagen. Pynt gerne med friske blåbær, hindbær eller andre bær, så bliver kagen ekstra lækker. |
|
Opskriften er vist 1788 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne