Hyldeblomst-beignets
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel.
Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, mel, salt og lidt
mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er
sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med
sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.
|
|
Opskriften er vist 17944 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer siv - 2005-01-01 01:01:01 det r bare en god opskrift... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne