Hyldeblomst-beignets

Hyldeblomst-beignets, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
10 klaserhyldeblomster
 lidt kanel
 farin eller honning
1 kopmel
2 æg
 lidt mælk
 salt
 
 olie til friturestegning
 
Opskrift:
Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel. Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, mel, salt og lidt mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager

karakterer:
Opskriften er vist 17943 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det r bare en god opskrift...