Øl-brasieret lammekølle
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : CharlotteThyssen Indsendt : Red : |
|
|
Gnid den ferske lammekølle med salt og peber.
Læg den i et dybt ildfast fad. Grill den med ovnens grillprogram på 250 g indtil den har fået en sprød skorpe. Tilsæt resten af ingredienserne i fadet og tænd for almindelig varmluft på 120 grader. Steg herefter i 3,5-4 timer. Tag fadet ud 1/2 før servering og dæk kødet over med stanniol. Stegeskyen er perfekt til sovs, (og det smager ikke af øl.) Server med bagte rodfrugter, grønkålssalat og hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 1499 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne