Øl-brasieret lammekølle

Øl-brasieret lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : CharlotteThyssen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekølle
5 dl.mørk stout øl
1 spsk.honning
2 store kviste rosmarin
6 fedhvidløg
1 mellem løg i grove tern
 Salt
 Groftmalet peber
 
Opskrift:
Gnid den ferske lammekølle med salt og peber.
Læg den i et dybt ildfast fad.
Grill den med ovnens grillprogram på 250 g indtil den har fået en sprød skorpe.
Tilsæt resten af ingredienserne i fadet og tænd for almindelig varmluft på 120 grader. Steg herefter i 3,5-4 timer.
Tag fadet ud 1/2 før servering og dæk kødet over med stanniol.
Stegeskyen er perfekt til sovs, (og det smager ikke af øl.)

Server med bagte rodfrugter, grønkålssalat og hvidløgsbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 1499 gange,
og udskrevet 35 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu