Pasta Ruscello Agricola
Indsendt af : Mads Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefilet skæres i små stykker og blancheres - Løg og Hvidløg snittes fint - Kyllingestykkerne steges med en smule salt på en pande ved høj varme.
Bacon, løg og hvidløg steges på en pande - Hvidvin, sukker, paprika og hakket koriander hældes i panden og der smages til med salt og peber. Hæld forsigtigt fløden eller madlavningsfløde i og tilfør den revet parmesan og kyllingestykkerne og smag til igen. Kog Pasta. Anettes i en dyb tallerken med pasta i bunden og sovsen hældes over, der kan pyntes med parmesan og korianderblade. |
|
Opskriften er vist 1151 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Larsen - 2020-12-21 13:54:55 Jeg glemte at tilføje hvidvin i ingrediens listen. Der skal ca 3-4 dl hvidvin i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne