Kalvemørbradbøffer med tomatkompot og bønner
Indsendt af : daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Tomater skæres i små stykker. Løg, chili og hvidløg hakkes fint. Kom lidt olivenolie i en gryde og steg løg, hvidløg og chili ved svag varme nogle minutter. Tilsæt tomat, sukker og æbleeddike, og lad det simre ved svag varme 10-15 minutter.
Kog bønnerne i vand med salt 5-6 min. Afkøl bønnerne i koldt vand. Udsten oliven og hak dem groft. Aftør kalvemørbradbøfferne, hvis de er fugtige. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne på en varm pande med lidt olie og smør. Steg dem ca. 3-4 min. på hver side. Opvarm tomatkompotten og vend de kogte bønner i. Tilsæt citronskal, oliven og basilikum, og krydr med salt og peber Anret bøfferne sammen med tomatkompotten. Kog evt. panden, du har stegt bøfferne på, af med lidt fløde. Lad fløden koge lidt ind, og server sammen med råstegte kartofler. |
|
Opskriften er vist 1847 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne