Kalvemørbradbøffer med tomatkompot og bønner

Kalvemørbradbøffer med tomatkompot og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daddyone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.grønne bønner
6 cherrytomater
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
0.5 chili mellemstyrke
0.5 tsk.sukker
1 spsk.æbleeddike
75 g.sorte oliven
1 tsk.citronskal, revet
8 blade basilikum, finthakket
 
2 kalvemørdbradbøffer a 175g
 olie
 smør
 
 Evt. 1 dl piskefløde
 råstegte kartofler
 
Opskrift:
Tomater skæres i små stykker. Løg, chili og hvidløg hakkes fint. Kom lidt olivenolie i en gryde og steg løg, hvidløg og chili ved svag varme nogle minutter. Tilsæt tomat, sukker og æbleeddike, og lad det simre ved svag varme 10-15 minutter.
Kog bønnerne i vand med salt 5-6 min. Afkøl bønnerne i koldt vand. Udsten oliven og hak dem groft.

Aftør kalvemørbradbøfferne, hvis de er fugtige. Krydr med salt og friskkværnet peber. Steg bøfferne på en varm pande med lidt olie og smør. Steg dem ca. 3-4 min. på hver side.

Opvarm tomatkompotten og vend de kogte bønner i. Tilsæt citronskal, oliven og basilikum, og krydr med salt og peber

Anret bøfferne sammen med tomatkompotten.

Kog evt. panden, du har stegt bøfferne på, af med lidt fløde. Lad fløden koge lidt ind, og server sammen med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 1812 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu