Tyttebærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : Red : |
|
|
Kør tyttebær og sukker til en skummende mos i en køkkenmaskine eller med en el-pisker, mindst 5 min.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og rør derefter tyttebærmos, vand og gin i æggehviderne.
Hæld massen i en ismaskine og kør i ca 20 min, eller stil den i fryseren i et par timer til den får en fast konsistens. Fordel sorbeten i portionsskåle.
Pisk fløden stiv og læg forsigtigr et par klatter på sorbeten. Drys med hele tyttebær over flødeskummet.
|
|
Opskriften er vist 10280 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne