Tyttebærsorbet

Tyttebærsorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.tyttebær, friske eller frosne
4 spsk.sukker
3 æggehvider
0.75 dl.vand
2 spsk.gin
 
 Pynt:
½-1 dl.piskefløde
 lidt friske tyttebær
 citronmelisse
 
Opskrift:
Kør tyttebær og sukker til en skummende mos i en køkkenmaskine eller med en el-pisker, mindst 5 min. Pisk æggehviderne til hårdt skum og rør derefter tyttebærmos, vand og gin i æggehviderne. Hæld massen i en ismaskine og kør i ca 20 min, eller stil den i fryseren i et par timer til den får en fast konsistens. Fordel sorbeten i portionsskåle. Pisk fløden stiv og læg forsigtigr et par klatter på sorbeten. Drys med hele tyttebær over flødeskummet.





karakterer:
Opskriften er vist 10225 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu