Forloren skildpaddesuppe, nem udgave
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Mustangv8 Indsendt : Red : |
|
|
Svits oksehaler og optøede rodfrugter.
Tilsæt oksesuppe fortløbende under simring i de næste tre timer. To liter passer fint. Fisk oksehalerne op, lad dem køle lidt ned og tag kødet fra knoglerne Tilsæt kødet tilbage til suppen, genopvarm, og tilsæt nu den optøede hummersuppe Kog relevant antal vagtelæg (3 minutter) Server suppen med nogle overskårne vagtelæg i hver tallerken. |
|
Opskriften er vist 2662 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mustangv8 - 2020-11-27 15:54:28 BTW, jeg glemte en ting i opskriften; Hvis der tilsættes et pift sharry samtidig med at hummersuppen tilsættes, giver det bonus! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne