Kylling i karrysovs med æbler og fløde
Indsendt af : grethe.alsing Indsendt : Red : |
|
|
Først koges kyllingen i hønsebouillon og skæres i tern.
Løg, hvidløg og æbler svitses møre i olie og i en en wok eller stegegryde sammen med karry og ingefær. 2 spsk hvedemel drysses over og bages op til en sovs sammen med bouillonen. Når sovsen er jævn tilsættes en sjat fløde og kyllingen varmes op heri. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 4205 gange,
og udskrevet 42 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne