Kirsebær cheesecake cupcakes
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).
Smelt smørret. Pisk sukker og flødeost sammen. Tilsæt æg og smør. Tilsæt mel og bagepulver. Si saften fra kirsebærrene og vend bærrene forsigtigt rundt i dejen. Fyld 12 cupcake forme. Bag i ca. 25 minutter. Drys flormelis på toppen før servering. |
|
Opskriften er vist 1078 gange,
og udskrevet 33 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne