Æbel mamerlade med ingefær
Fryseegnet : Nej ikke fryseegnet Indsendt af : Mogens Hinge Indsendt : Red : |
|
|
1) Afvej alle ingredienserne i en gryde (nulstil imellem ingredienserne).
2) Skræl og udkerne æblerne og smid dem i gryden (som gerne må tændes nu) 3) Kog det hele i ca. 30 min 4) Pisk de udkogte æbler med et piskeris – er der stadig mange klumper så lige lad det stå på varmen 10 min mere og så pisk igen. (Nogle gange kan jeg tage det af og så lade ”eftervarmen” koge det hele færdig, andre gange er æblerne lidt for umodne til dette.) 5) Marmeladen hældes på skoldet, atamon skyllet og stadig brænd varme glas. 6) Sæt låg på glassene og lad dem afkøle på et viskestykke, bordskåner, eller andet som ikke ”chokere glasset”. Jeg ved ikke hvor længe det kan holde – det bliver spist så hurtigt (en måned) at det ikke når at blive gammel. Har også flere gange glemt atamon helt uden problemer. |
|
Opskriften er vist 850 gange,
og udskrevet 28 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne