Pecan pie (tærte)

Pecan pie (tærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ved ikke

Indsendt af : Mogens Hinge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtebund:
 Linsedej (brug din ynglings opskrift til den)
 
 Fyld:
200 g.Pecan nødder
100 g.smør
200 g.Brunfarin
150 g.Sirup, lys
1 spsk.Kanel, stødt
1 spsk.Ingefær, stødt
1 dryssalt
4 æg
 
Opskrift:
1) Start ovne på 175 C (brugte ikke varmluft)
2) Udrul linsedejen (ca. 4 mm tyk) og lig den i et tærtefad.
3) hak nødderne i mindre stykker (kan evt. ristes det fremmer smagen)
4) Bland alt (undtaget æggene) til fyldet sammen i en lille gryde og opvarm til smørret er smeltet og lige begynder at koge.
5) Rør alle æggene i massen hurtigt (så de køler massen til under 78 C hvor æggene ville stivne - massen kunne køles lidt før æggene tilsættes)
6) Hæld massen i tærte formen (linsedejen er ubagt)
7) Bages ved 175 C i ca. 40 min (til fyldet ikke hænger ved en tandstik)
Vi spiser kanen som den er til en kop kaffe, men man kan "toppe den op" med flødeskum, is, frugt osv. Leg med det.





karakterer:
Opskriften er vist 933 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu