Pecan pie (tærte)
Fryseegnet : Ved ikke Indsendt af : Mogens Hinge Indsendt : Red : |
|
|
1) Start ovne på 175 C (brugte ikke varmluft)
2) Udrul linsedejen (ca. 4 mm tyk) og lig den i et tærtefad. 3) hak nødderne i mindre stykker (kan evt. ristes det fremmer smagen) 4) Bland alt (undtaget æggene) til fyldet sammen i en lille gryde og opvarm til smørret er smeltet og lige begynder at koge. 5) Rør alle æggene i massen hurtigt (så de køler massen til under 78 C hvor æggene ville stivne - massen kunne køles lidt før æggene tilsættes) 6) Hæld massen i tærte formen (linsedejen er ubagt) 7) Bages ved 175 C i ca. 40 min (til fyldet ikke hænger ved en tandstik) Vi spiser kanen som den er til en kop kaffe, men man kan "toppe den op" med flødeskum, is, frugt osv. Leg med det. |
|
Opskriften er vist 933 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne