Brunkål -den rustikke
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Tina Sejersbøl Indsendt : Red : |
|
|
Læg flæsket på ovnristen med en plade under og steg det i varmluftsovn ved 180° i en time. Efter ½ time vend da flæskestykkerne og steg dem videre(frivilligt, men de bliver sprødere sådan). Når skiverne er færdige, tager du dem ud. Lad dem evt. køle af, før du skærer hver skive i 3-4 stykker.
Mens flæsket er i ovnen: Skær hvidkålet groft ud i tern. Jeg deler kålen op i tre, når jeg vender det rundt med det nysmeltede sukker/smør. Det er alt efter dine gryders størrelse, og alt efter hvad du synes, det er nemmest at vende kålen rundt i, som bestemmer hvor mange omgange kålen skal deles op i. Regn med lige at dække bunden af en gryde med sukker(det er måske halvdelen af sukkeret, måske 1/3), og når det er brunt og smeltet(pas på det ikke bliver sort. Tag det af blusset, hvis det nærmer sig), læg da tilsvarende del margarine ned til sukkeret. Tag evt. gryden af blusset, mens du rører de to ting godt sammen. Læg en passende mængde kål i og vend godt rundt nogle gange. Kom godt ned på bunden af gryden. Varm det et par minutter, mens du vender det rundt, godt i bund. Når det er godt blandet, lav næste portion. Når du har fået vendt alt kålen med brunet sukker/smør og hældt det sammen i én gryde, skal det stå og simre med låg på en times tid. Vend det rundt 2-3 gange. Når kålen er færdig, blander du det skårne stegte flæsk i. Servér med rugbrød, sennep og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 2302 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne