rotesserigrillet kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : nej Indsendt af : egekjær Indsendt : Red : |
|
|
Rens kyllingen godt og smør den indvendigt med en blanding af citronsaften, 2 spsk olivenolie 2 fed knust hvidløg, lidt salt.
Fyld den derefter med rosmarin, timian. persille, basilikum og 3 finthakkede hvidløg. Luk enden med en kødnål. Smør kyllingen udvendigt med en blanding af olivenolie paprika, hvidløgspulver, salt og peber. Sæt den på grillspyddet. Varm grillen op til 200 gr. (jeg bruger en Weber gasgrill med 3 brændere og tænder de to yderste så kyllingen bliver indirekte grillet) sæt en bakke under kyllingen så det ikke drypper over hele grillen. Grill den i 60-70 minutter mens den "snurrer" og herefter ca 10 minutter ved fuldt blus med rotisserierne slukket for at skinnet bliver sprødt. |
|
Opskriften er vist 975 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne