Omelet med grøntsager
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skære kartoflerne i små tern. Kog dem derefter møre i letsaltet vand. Stik i dem med en gaffel for at tjekke om de er møre. De skal ikke være alt for udkogte.
Skær imens de andre grøntsager i passende tern. Si vandet fra kartoflerne. Hæld derefter olien i en sauterpande og hæld kartoflerne og grøntsagerne på panden. Sauter dem indtil de slipper det meste af væsken. Bland æg, mælk/yoghurt, ost og krydderier og pisk sammen til en ensartet masse. Når grøntsagerne er færdige, skrues der ned for varmen og æggemassen hældes over. Kom låg på sauterpanden og steg omeletten ved jævn varme indtil at æggemassen er stivnet. Server med friskhakkede urter som f.eks. purløg, persille eller timian |
|
Opskriften er vist 3598 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne