Omelet med grøntsager

Omelet med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Marie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
0.5 dl.mælk eller yoghurt
1 dl.revet parmesanost
150 g.grøntsager efter eget valg f.eks. tomat, broccolli, gulerod, løg, svampe, squash, rød peber
2 kartofler
1 knsp.salt
1 knsp.peber
1 tsk.spidskommen
0.5 tsk.chilliflager (valgfri)
1 tsk.bagepulver
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Start med at skære kartoflerne i små tern. Kog dem derefter møre i letsaltet vand. Stik i dem med en gaffel for at tjekke om de er møre. De skal ikke være alt for udkogte.

Skær imens de andre grøntsager i passende tern.

Si vandet fra kartoflerne. Hæld derefter olien i en sauterpande og hæld kartoflerne og grøntsagerne på panden. Sauter dem indtil de slipper det meste af væsken.

Bland æg, mælk/yoghurt, ost og krydderier og pisk sammen til en ensartet masse.

Når grøntsagerne er færdige, skrues der ned for varmen og æggemassen hældes over. Kom låg på sauterpanden og steg omeletten ved jævn varme indtil at æggemassen er stivnet.

Server med friskhakkede urter som f.eks. purløg, persille eller timian





karakterer:
Opskriften er vist 3599 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu