Lækker Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Martin Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skær grøntsager. Start med at brune oksekød i olivenolie, krydder med salt og pepper. Når kødet er begyndt at tage farve tilsættes løg. Løg sauteres sammen med kødet til det er gennemstegt, herefter tilsættes resten af grøntsagerne. Kom tomatpure i gryden og lad det blive stegt forsigtigt af, så noget af så noget af syrligheden i tomatpuréen forsvinder.
Tilsæt nu de hakkede tomater, hvidvin, de tørrede krydderier, bouillon, oksefond, samt vand. Rør godt rundt og sæt låg på. Lad retten simre i 90 minuter ved svag varme og rør rundt hvert halve time. Smag til sidst til med salt og pepper. Smør et dybt fad godt med olivenolie, til første lag bruges det af saucen der er øverst i gryden. Læg et lag med lasagneplader ud og kom derefter bolognesesauce på så det dækker pladerne, riv parmesan ud over saucen, kom også en smule mozzarella på, samt et let lag mornaysauce. Gentag til du har min. 5 lag og afslut med mornaysauce. Kom lasagnen i en forvarmet alm ovn ved 200 grader i 50 minuter. Lad lasagnen køle af i 10 min inden den serveres. |
|
Opskriften er vist 2067 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jan - 2020-11-10 17:23:47 rigtig lækker lagsange |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne