Jordbærsorbet lagkage med yoghurtis
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Bring vand og sukker i kog i en tykbundet gryde og lad det koge kraftigt 2-3 min. til det har en tynd sirupsagtig konsistens. Kom jordbærrene og citronsaften i en blender og tilsæt siruppen i en tynd stråle. Blend det til en fin pure. Si pureen og fyld den i en metalskål. Sæt skålen i fryseren til pureen har en grødet konsistens. Pisk æggeblommer og sukker let og luftige. Pisk citronskal i sammen med yoghurten og stil blandingen i fryseren til den er halvfrossen. Pisk æggehviderne stive og pisk dem i den grødede jordbærpure. Knus makronerne og kom halvdelen i bunden af en springform (21cm). Læg et lag sorbet ovenpå, over det den halvfrosne yoghurtis, herpå de resterende makroner og slut med resten af jordbærsorbeten. Server islagkagen garneret med lidt friske jordbærblade.
|
|
Opskriften er vist 12219 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilie - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig frisk sommerkage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne