Rejer i karry 02
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl peberfrugterne, fjern stilk og kerne og skær dem i terninger.
Fjern top og bund fra porrerne og skær dem i skiver. Pil og hak hvidløgene fint. Rist karryen af på en tør pande, tilsæt smør, hvidløg og rejer og rist det af i 1 min, hæld det i en skål. Rist peberfrugter og porre af i smør på panden i 3-4 min. Tilsæt tomater og og pure og lad det koge ind i 8-10 min. Tilsæt de stegte rejer og fløde og varm op. Smag til mad salt og peber og evt ekstra karry. Pynt med persille. Serveres med godt brød eller ris. |
|
Opskriften er vist 1826 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne