Koldhævede grovboller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dagen før:
Rør gæren ud i koldt vand. Tilsæt fuldkornsspeltmel og havregryn, og bland. Tilsæt fuldkornsspeltmel, hvedemel, salt og solsikkerkerner (blendet) og bland. Dejen skal være flydende, men ikke FOR flydende. Stil skålen (med låg på) i køleskabet natten over, eller i mindst 8 timer. Dagen efter: Tænd ovnen på 225 grader, varmluft. Form bollerne med to skeer. Sæt bollerne ind, når ovnen er varm. Bages i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 4930 gange,
og udskrevet 49 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne