Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :
Koldhævede grovboller, billede 4 Koldhævede grovboller, billede 1 Koldhævede grovboller, billede 2 Koldhævede grovboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.vand
10 g.gær
 
300 g.fuldkornsspeltmel
30 g.havregryn, finvalsede
 
150 g.fuldkornsspeltmel
1 tsk.salt
60 g.hvedemel
1 dl.solsikkekerner
 
Opskrift:
Dagen før:
Rør gæren ud i koldt vand.
Tilsæt fuldkornsspeltmel og havregryn, og bland.
Tilsæt fuldkornsspeltmel, hvedemel, salt og solsikkerkerner (blendet) og bland. Dejen skal være flydende, men ikke FOR flydende.
Stil skålen (med låg på) i køleskabet natten over, eller i mindst 8 timer.

Dagen efter:
Tænd ovnen på 225 grader, varmluft.
Form bollerne med to skeer.
Sæt bollerne ind, når ovnen er varm.
Bages i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 4930 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu