Kartoffel-tomat-salat med mozzarella
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Marinade:
Knus hvidløget og pisk alle ingredienserne sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber. Salat: Halver de kolde kogte kartofler og vend dem i hvidløgsmarinaden i et stort fad. Halver cherrytomaterne og skær rødløgene i tynde skiver. Vend tomater og rødløg i kartoflerne. Afdryp mozzarellaen og fordel den i fadet i passende stykker. Drys med oliven og plukket basilikum. Kværn evt. frisk peber over salaten. |
|
Opskriften er vist 1784 gange,
og udskrevet 40 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne