Jordbærsorbet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Rengør frugterne godt i lunkent vand. Mix dem sammen.
Hæld sukker og mineralvand i en gryde og opvarm til sukkeret lige er smeltet. Afkøl derefter i et koldt vandbad. Tilsæt frugtmix og bland godt. Stil det i fryseren i en time.
Pisk æggehviden med saltet til fast skum og vend det forsigtigt i den halvfrosne masse. Sæt den tilbage i fryseren ca 2 timer. Tag skålen ud og pisk isen godt igennem et par gange undervejs, så iskrystallerne ikke bliver for store.
Dyp evt. serverings glassene i lidt vand eller citronsaft og derefter i sukker, så der dannes en frostet kant. Ske sorbeten op i fire portionsglas.
|
|
Opskriften er vist 30370 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2012-12-31 10:58:19 Jeg havde ikke lige alle ingredienser så prøvede med almindeligt vand og ingen æggehvider. Når vand, sukker og frugt har kogt moses det igennem en si. I fryseren et par timer inden det røres igennem ca 1-2 gange i timen. Blev super godt. susanne - 2010-06-01 08:37:57 Synes at denne is er alt for krystaliseret på grund af manglende fløde eller husblas som sikkert ville hjælpe dl - 2005-01-01 01:01:01 hmmmmmmmmmmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne