Lammebov med sennep
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : |
|
|
Lammebovens kødside gnides med hvidløg.
Skindsiden smøres med et tyndt lag dijonsennep og drysses med franskbrødskrummer.
Krydres med salt og peber og pensles med smeltet smør.
Steges ved 250 grader i 50 minutter til en time.
|
|
Opskriften er vist 10111 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne