Fransk twist hindbær is
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld hindbær i en skål med sukker over dem.
Stil dem i køleskabet i mindst en time. Varm mælk eller havremælk, fløde, salt og vaniljesukker i en gryde. Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål. Når flødeblandingen begynder at boble, hældes æggeblandingen i. Rør rundt konstant så det ikke koger, indtil det bliver lidt tykkere. Si det og stil det til i køleskabet i mindste to timer. Bland flødeblanding og hindbær sammen. Mix det hurtigt med en elmixer. Si det så bær klumper bliver smidt ud. Hæld i otte forme og frys. |
|
Opskriften er vist 805 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne