Agurkegazphacho
Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skær agurken i grove tern, skral den evt., kom den i en blender med yoghurt, sennep, eddike, krydderurter (gem lidt til pynt).
Blend til en cremet suppe og smag til med salt og peber. Juster evt. med lidt koldt vand. Stil suppen på køl i 15 min inden servering. Server med rejer og agurkeskiver og dryp med yoghurt og olivenolie og drys med hakkede krydderurter |
|
Opskriften er vist 759 gange,
og udskrevet 30 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne