Ristet Brød med Rørt Gedeost
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MessyJ Indsendt : Red : |
|
|
Rør osten sammen med cremefraiche, citronskal og smag til med salt og peber.
Rist brødet på en pande med smør til det er gyldent på begge sider. Fnis det med det overskårne fed hvidløg. Steg asparges på en pande med smør i 4 min. Krydr med salt og peber. Stænk med lidt citronsaft. Anret på brødet sammen med osten og drys med sort peber. |
|
Opskriften er vist 1470 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne