Hjemmebagt Wienerbrød
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MessyJ Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i koldt vand. Rør ægget i og tilsæt sukker og salt. Tilsæt melet og ælt dejen blank. Sæt på køl 15 min.
Rul dejen ud til en stor plade og skær i kvadrater på 10x10 cm. Læg 2 tsk marmelade på midten af hver. Fold hjørnerne ind mod midten og hæv 15 min. Bag ved 225 grader i 15 min og pynt med flormelisglasur. |
|
Opskriften er vist 1117 gange,
og udskrevet 37 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-07-09 16:43:02 Hjemmebagt wienerbrød: Hvad skal smørret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne