Hjemmebagt Wienerbrød

Hjemmebagt Wienerbrød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 stk

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MessyJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
1.5 dl.vand
1 æg
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
325 g.hvedemel
250 g.smør
 
Opskrift:
Rør gæren ud i koldt vand. Rør ægget i og tilsæt sukker og salt. Tilsæt melet og ælt dejen blank. Sæt på køl 15 min.

Rul dejen ud til en stor plade og skær i kvadrater på 10x10 cm.

Læg 2 tsk marmelade på midten af hver. Fold hjørnerne ind mod midten og hæv 15 min.
Bag ved 225 grader i 15 min og pynt med flormelisglasur.





karakterer:
Opskriften er vist 1117 gange,
og udskrevet 37 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-09 16:43:02
Hjemmebagt wienerbrød: Hvad skal smørret?