Isbombe overtrukket med marcipan
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Parfait:
Sukker koges med vand til sirup. Æggeblommer og vanille piskes sammen. Tilsættes sukkersiruppen under stadig piskning over svag varme. Piskes kold. Den piskede fløde vendes i sammen med den knuste karamel og den hakkede chokolade. Stilles på frost. Karamel: Sukker og smør smeltes til karamel på panden. Hældes over på pergamentpapir, afkøles og knuses. Rå jordbærsorbet: Jordbær og sukker blendes eller puréres gennem en sigte. Køres på ismaskine til grødkonsistens. Har man ikke en ismaskine, sættes puréen på frost, og man omrører med jævne mellemrum, til puréen har grødkonsistens. Bombe: Parfaitisen fyldes i bombeform eller glasskål. Halvfryses og udhules. Hullet fyldes med frugtsorbet og sættes i fryseren. Den frosne is tages ud af fryseren og overtrækkes med et tyndt lag udrullet marcipan. Opbevares i fryseren til senere brug. Anretning: Isen tages ud af fryseren ca. 15-20 minutter før servering. Bomben pyntes med flødeskum, chokoladesnirkler, friske bær eller marcipanroser. |
|
Opskriften er vist 25294 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer jeanette - 2005-01-01 01:01:01 det anbefales dog at man har en rigtig ismaskine da det andet godt kan give en klumpende is... jeanette - 2005-01-01 01:01:01 super lækker opskrift der virkelig tager sig lækkert ud når man skal hace gæster... er yderst velegnet til at komme i en nøddekurv... og smagen er rigtig stor i desserten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne