Alletiders rababertrifli
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
|
|
Bagt rabarber(kompot):
Rens/vask rabarberne. Skær dem i skrå skiver på 0,5-1 cm. Hæld rørsukker og vaniljesukker i et ildfast fad, bland de to ting godt sammen. Kom rabarberne i fadet og vend dem godt rundt i massen. Dæk fadet med stanniol, inden det sættes i en forvarmet ovn. Bages ved 200 grader i alm. ovn i ca 20-30 an på hvor sprøde du kan lide dem. Rør forsigtigt i rabarberne når halvdelen af tiden er gået. Sæt dem tilbage i ovnen i den sidste halvdel af tiden. Når rabarberne står og køler af bliver de lidt mere møre, så pas på med ikke at give dem for lang tid i ovnen. De afkølede rabarberne opbevares i et glas med låg i køleskabet, til de skal bruges. Havregryns knas: Smørret smeltes på en pande. Resten tilsættes. Rør til det er ristet godt af. Hæld det direkte i et opbevarings glas, rør ofte i det indtil det er koldt. Opbevar glasset ved stue temperatur til du skal bruge det det. Flødecreme: Alle fem ting hældes i en skål og piskes med håndmikser til det har en lækker cremet konsistens. Om du vælger at lave triflien i en stor skål eller små fine glas vælger du selv. Du kan også sætte alle tre ting på bordet og så kan hver person selv hygge med at "bygge" egen dessert. Til en lille portion laves et lag af hver af de tre ting, skal den være større laver du den med to lag af hver. Start med knas, så rabarber og så flødecremen. Bon Appetit |
|
Opskriften er vist 1369 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne