Ovnbagt Rosenkål med løg og tomat
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ricky Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rosenkål i et ovnfast fad
Hæld en 1/3 af olien over Lidt salt og peber (ikke for meget) Drys løgene ud over rosenålen Del tomaterne i halve Tilsæt tomater Tilsæt resten af olien Tilsæt lidt mere salt og peber Afslut med ingefær |
|
Opskriften er vist 2366 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-01-28 17:34:01 tid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne