Kalkun i Carry med ananas
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Doddy Møller Indsendt : Red : |
|
|
Opløs hønsebouillon i 1 dl kogende vand i den gryde, retten skal simre i.
Tilsæt kokosmælk, chillisauce og revet ingefær. Svits løgene i olie tilsat karry. Fortsæt med at fylde div. grønsager i. Hæld blandingen i gryde Svits kødet. Afkog panden med saft fra ananasstykkerne. Smag til med salt/peber. Tilsæt æblestykkerne, når retten har småsnurret 5-10 min. Jævnes med maizenamel opløst i vand. Server pastaskruer eller ris til. Evt. en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 2180 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne