Søjdes Blue Pasta

Søjdes Blue Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Miller-Manden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.bacontern eller slice
3 porre
3 fedhvidløg
5 dl.madlavningsfløde
1 pk.Gorgonzola eller danablue ost.
1 Citron
 Salt
 peber
 Evt.Kylling filet 350-500 gram
 Evt.Hvidvin
 Evt.Chili
 
Opskrift:
Rens og hak porre fint i ringe. (toppen af porren kan sagtens snittes og bruges også.
Sæt vand over og kog pasta.
Steg bacon (hvis slice de bacon skæres disse ud inden stegning i 3 cm stykker.)
((hvis du vil have kylling i retten tilsættes den i tern gryden når bacon er halv stegt))
Når baconet er stegt, tilsættes porre samt presset hvidløg og steges let med et par min.
(Hvis du vil have hvidvin med, tilsæt da den nu og lad den koge op)
Tilsæt så madlavningsfløde, samt gorgonzola i små klumper (samt finthakket chili hvis du vælger en stærkere ret) og lad det koge op.
Smag til med salt, peber og presset citron saft.


Serveres ovenpå eller vendt i pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 1789 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu