Butterchicken Mild
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Selles smagsløg Indsendt : Red : |
|
|
Hvis man er til det stærkere mad, så kan man tilsætte frisk chili eller chilliflager samt cayennepeber.
Alle krydderier, yoghurt, tomatpuré og ketchup blandes sammen. (bruges der flåede tomater, så brug en stavblender for at få en ensartet sovs) Kylling skæres/klippes i store stykker (ca 2x2 – 3x3 cm). Kylling og yoghurtblandingen blandes sammen og sættes på køl for at trække. Mindst trække i ½ time, gerne i et døgn. Hak cashewnødderne (ikke helt fint, gerne lidt groft). Disse kan undværes uden det går ud over smagen. Løg skæres i skiver eller små tern. Smør og olivenolie varmes i en sauterpande eller wok, og løg svitses af til de er glasklare. Blandingen af kylling og yoghurt tilsættes. Tilsæt også cashewnødderne, saften fra rødbede samt halvdelen af fløden. (resten af fløden bruges til sidst). Retten sættes til at småsimre i 40-50 minutter eller til kødet er mørt. Når retten er færdig, tilsættes resten af fløden. Det giver en blødere og mere glat sovs. Tip: Tilsæt 5-6 stk hele nelliker og 5 kapsler koriander til vandet risene skal koges i. Bring vandet i kog og vent 5 minutter inden risene kommes i vandet. Det giver en rigtig god smag til risene. Husk at fjerne nelliker og koriander inden serveringen. de smager grimt når man tygger i en hel nellike eller koriander. |
|
Opskriften er vist 4176 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2020-04-05 21:53:47 Smager super lækkert. Og så uden chili. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne