Myslibarer
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Moni Indsendt : Red : |
|
|
1. Kom bagepapir i en bageform på 20×20 cm. Det skal gå op ad siderne. Tænd ovnen på 160 grader.
2. Kom smør, peanutbutter, rørsukker, honning og appelsinskal i en gryde. Tænd for lavt blus, og lad det smelte stille og roligt mens du rør jævnligt. 3. Kom havregryn, dadler, frø og kerner i smørblandingen og vend det godt rundt. Fordel massen i bageformen og sørg for at den er ensartet flad ved at glatte overfladen med en ske. 4. Fordel toppingfrøene jævnt på toppen og stil formen i ovnen. Bag massen i 30 minutter. 5. Tag formen ud af ovnen og lad det køle lidt af. Kom folie omkring massen og stil den på køl 1 times tid (Dette vil gøre det lettere at skære i den) 6. Når massen er kølet helt ned, kan den skæres i mindre stykker. De kan opbevares i ca. 5-7 dage i en lufttæt beholder. |
|
Opskriften er vist 935 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne