Ramen nudelsuppe
Oprindelsesland : Japan Fryseegnet : Nej Indsendt af : Millermanden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog ægget smilende eller hårdkogt ca. 7 minutter. Lad det køle helt ned i koldt vand.
Steg kyllingebrystet 5-10 ialt, krydr med salt, peber og lidt sød chili. Imens snittes alle grønsagerne, chilien, hvidløget og kødet fint, jeg snitter mine på skrå, så bliver de flottest. Bring fonden i kog, tilsæt evt. lidt sød chili. Når vandet koger, så tilsæt nudlerne, (bruger du Samyang, så vent med sovsen) Når nudlerne er kogte, så tag dem fra med en hulske og op i en nudelskål. Hvis du ønsker dem stærke, så tilsæt den medfølgende hot sovs. Når nudlerne er kommet på plads i skålen, pyntes der med de fint hakket grønsager, chili, hvidløg, kød, koriander og det halve æg i små bunker oven på nudlerne. Til sidst hældes den kogende suppe over, så det lige dækker. Tips: Man kan bruge de grønsager og kød i man har lyst til men overstående er hvad jeg plejer at komme i min Ramen jeg bruger Samyang nudler, der smager nudlerne af noget og ikke bare pap. Bemærk at den sovs der følger med er enormt stærk) |
|
Opskriften er vist 3838 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne