Ramen nudelsuppe

Ramen nudelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Oprindelsesland : Japan

JapanFryseegnet : Nej

Indsendt af : Millermanden

Indsendt :      Red :
Ramen nudelsuppe, billede 4 Ramen nudelsuppe, billede 1 Ramen nudelsuppe, billede 2 Ramen nudelsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 pk.nudler
1 Gulerod
1 Forårsløg
1 Rødløg
1 rød chilipeber
1 hvidløg
2 champignon
 1 lille håndfuld sukker ærter
 1 lille håndfuld bønnespire
 0.5 rød peberfrugt
 koriander, frisk
1 æg
1 kyllinge bryst
1 l.hønse fond (evt. bouillon lav den kraftig)
 
Opskrift:
Kog ægget smilende eller hårdkogt ca. 7 minutter. Lad det køle helt ned i koldt vand.

Steg kyllingebrystet 5-10 ialt, krydr med salt, peber og lidt sød chili.

Imens snittes alle grønsagerne, chilien, hvidløget og kødet fint, jeg snitter mine på skrå, så bliver de flottest.


Bring fonden i kog, tilsæt evt. lidt sød chili. Når vandet koger, så tilsæt nudlerne, (bruger du Samyang, så vent med sovsen)


Når nudlerne er kogte, så tag dem fra med en hulske og op i en nudelskål. Hvis du ønsker dem stærke, så tilsæt den medfølgende hot sovs.


Når nudlerne er kommet på plads i skålen, pyntes der med de fint hakket grønsager, chili, hvidløg, kød, koriander og det halve æg i små bunker oven på nudlerne.

Til sidst hældes den kogende suppe over, så det lige dækker.

Tips:

Man kan bruge de grønsager og kød i man har lyst til men overstående er hvad jeg plejer at komme i min Ramen

jeg bruger Samyang nudler, der smager nudlerne af noget og ikke bare pap. Bemærk at den sovs der følger med er enormt stærk)





karakterer:
Opskriften er vist 3838 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu