Ramen nudelsuppe
Oprindelsesland : Japan Fryseegnet : Nej Indsendt af : Millermanden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog ægget smilende eller hårdkogt ca. 7 minutter. Lad det køle helt ned i koldt vand.
Steg kyllingebrystet 5-10 ialt, krydr med salt, peber og lidt sød chili. Imens snittes alle grønsagerne, chilien, hvidløget og kødet fint, jeg snitter mine på skrå, så bliver de flottest. Bring fonden i kog, tilsæt evt. lidt sød chili. Når vandet koger, så tilsæt nudlerne, (bruger du Samyang, så vent med sovsen) Når nudlerne er kogte, så tag dem fra med en hulske og op i en nudelskål. Hvis du ønsker dem stærke, så tilsæt den medfølgende hot sovs. Når nudlerne er kommet på plads i skålen, pyntes der med de fint hakket grønsager, chili, hvidløg, kød, koriander og det halve æg i små bunker oven på nudlerne. Til sidst hældes den kogende suppe over, så det lige dækker. Tips: Man kan bruge de grønsager og kød i man har lyst til men overstående er hvad jeg plejer at komme i min Ramen jeg bruger Samyang nudler, der smager nudlerne af noget og ikke bare pap. Bemærk at den sovs der følger med er enormt stærk) |
Hjemmelavet ramen opskrift med kyllingHvis du endnu ikke har prøvet at smage den asiatiske nudelsuppe, har du i den grad en oplevelse til gode. En af de helt store fordele ved denne opskrift på ramen med kylling er, at den er nem at lave, og så er den proppet med forskellige smagsindtryk.Retten består helt fundamentalt af suppe med nudler og forskellige toppings af kød og grønt. Selve suppen har sin helt egen karakteristiske smag, som ofte stammer fra soya, miso eller salt. Nudlerne fås i forskellige tykkelser, så her vælger du bare dem, du foretrækker. Faktisk er denne opskrift ideel til at få ryddet ud i grøntsagsskuffen på. Du kan stort set tilsætte alle typer grøntsager. Så hvis du f.eks. ikke bryder dig om champignon eller bønnespirer, kan du snildt erstatte det med f.eks. hakket icebergsalat, bambusskud eller pak choy. I stedet for ramen med æg og kylling, kan du i stedet tilsætte svinekød, fisk eller oksekød. Ramen suppe er meget populær i Japan, men nydes i dag over hele verden med stor veltilfredshed. Nudelsuppens oprindelseSuppen har flere hundrede år bag sig, og kan spores helt tilbage til Kina. I det 19. århundrede kom retten til Japan via kinesiske indvandrere, og siden hen er den ægte ramen opskrift blevet videreudviklet af japanerne. I dag er ramen gået hen og blevet en af Japans mest populære retter.FAQHvad er ramen?Ramen er oprindeligt en kinesisk suppe, som består af nudler, kød og forskelligt grønt topping. Siden retten kom til Japan i det 19. århundrede, har den opnået en enorm popularitet, og nydes i dag verden over. |
Opskriften er vist 4235 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne